LADY GAGA                                       
          2010 Lady Gaga:
                            The Monster Ball
                                            

Magyarországra látogat az eggyik legnagyobb sztárocskánk.

2010.November-7-én a Budapesti Sportarénában Lady Gaga állítólag szuper koncertet fog adni.

A kirobbanó sikerre való tekintettel újabb dátumokkal bővült
Lady Gaga The Monster Ball turnéja

Budapest, 2010. április 26. – Lady Gaga, a jelenkor egyik legizgalmasabb és innovatív előadója a teltházas európai turnéjának őszi bővítését jelentett be. The Monster Ball Tour starring Lady Gaga elnevezésű koncertsorozat május 7-én indul Stockholmban és német, holland, belga, francia, angol helyszínek követik, valamint egy észak-amerikai turné.  

Azonban az elsöprő fogadtatásra való tekintettel a turné ősszel visszatér Európába, és október 13-tól egy újabb szériát láthat a közönség. Hűen Lady Gaga teátrális tulajdonságához, valamint újító és kreatív szelleméhez, az ígéretek szerint a bulik kitolják az élő koncert élményének határait, a rajongókat egy még látványosabb és elképesztő showban részesítve, mint amit az eddigi koncerteken tapasztalhattak.

A kritikusok világszerte lelkesednek a turnéért, amelyet Gaga egyszerűen csak „az első pop-elektro opera”-nak nevez. A The Sun „lélegzetelállító dolog”-nak hívja, és „a legjobb shownak, amit idén láthatsz”. A londoni Independent az írja: „Gaga-nak sikerült, s ezért most az egész pop világ meg akarja lovagolni Gaga diszkó rúdját”. Radio City Music Hall-béli fellépése kapcsán a New York Times így méltatta: „a koncert állandóan gondoskodik egy-egy értékes pillanatképről, hol egy sci-fi tablóról, hol egy szűk, csillogó kosztümről. De az őt körülvevő külsőségeknél még sokkal jobb az, amit Lady Gaga csinál.” Live Nation Global Touring a nemzetközi promotere és producere a turnénak Arthur Fogel elnök vezetése alatt, aki elmondta: „Lady Gaga már megkezdte a popzene forradalmasítását és az új produkcióban ezt folytatja. Felvillanyozó, hogy mi vihetjük el a The Monster Ball turnét a rajongóknak világszerte.”

Lady Gaga tavaly novemberben megjelent The Fame Monster albumát mutatja be a koncerteken. Az anyag a 2008-ban szinte minden díjat elnyert The Fame lemezt követte, amelyről a listavezető Just Dance és Poker Face dalok származnak. A két albumból összesen több mint 12 millió fogyott el világszerte, az öt kislemezből – Just Dance, Pokerface, Lovegame, Paparazzi, Bad Romance – több mint 30 millió példány kelt el. Az interneten csupán a Bad Romance videóját 125 millióan nézték meg. Lady Gaga a napokban mutatta be Telephone című új dalát, melyet Beyoncé-val közösen adnak
elő, és az E! tévén, illetve a VEVO oldalon biztosan mindenki megtalálja.

A teljes turnéról információk: www.ladygaga.com

Lady Gaga koncertjegyek

Jegyek kaphatók április 30-án, 10 órától

Koncert időpont:
2010.11.07.
Helyszín: Budapest Sportaréna

Támogatók
Helyszín információ

Papp László Budapest Sportaréna
Stefánia út 2., 1143 Budapest
Magyarország

Térképet mutat

 


 

Szavazás

Ki a jobb?Lady Gaga vs Justin Bieber?
Justin Bieber
Lady Gaga
Asztali nézet